minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2015-05-27 11:20

Az Electrolux Inspiration termékcsalád egyes indukciós főzőlapjain, a Bridge (híd) funkcióval, lehetőségünk van arra is, hogy egy gombnyomásra összekapcsoljunk két, egymás fölött elhelyezkedő főzőzónát. Ezzel egy nagy, 45 cm hosszú főzőfelületet hozhatunk létre. A főzőlap így jobban alkalmazkodik az edények méretéhez, hőmérséklete pedig továbbra is egy vezérlővel szabályozható.

Az Electrolux legújabb indukciós főzőlapja, az EHI6540FHK szintén rendelkezik a Bridge funkcióval; baloldali zónáira tökéletesen illik az Electrolux Infi-Grill lap, amely m
éreténél fogva két főzőzónát fed le, így elég összekapcsolni a két főzőzónát és máris sütögethetünk. A grill lapon piríthat, süthet, párolhat, vagy egyszerűen melegen tarthatja a húsokat, zöldségeket tálalásig. Ha már nem kell, akkor áttörölheti egy mosószeres szivaccsal. A tapadásmentes felületre ugyanis nem ég rá az étel.

Electrolux EHI6540FHK indukciós főzőlap most bevezető promóciós áron 94.900Ft országos díjmentes házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházunkban vagy személyesen megtekinthető és átvehető üzletünkben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ